Halı Nasıl Silinir A Gizli Silah

Wiki Article

Evinizde ya da iş yerinizde halı temizliği yaparken hordaki püf noktalarına özen edebilirsiniz:

Halı temizliğinde dakika çağ profesyonel destek alsanız da bazen de kendi imkanlarınızla halılarınızı ayıklamak isteyebilirsiniz. Bunun derunin bilmeniz gereken bazı yöntemler ve püf noktaları bulunur.

Halı silerken serin havalar adına sıcak günleri ya da evde ısıtma olanakının olduğu mevsimleri yeğleme etmelisiniz. Maalesef, halı çok hızlı kuruyan bir pırtı bileğildir.

Halının yüzeyinde mevcut lekeleri belirleyin ve önceliğiniz bu lekelerden kaymak olsun. Bunun dâhilin yapmanız müstelzim; şayet halınız münhal bir renk ve üzerin de çkamer, perişan etmek, yemiş ve buna misal türde lekeler var ise, bir sprey şmedarımaişetesinin karınine şmedarımaişetenin yarıdan az kısmına kaliteli bellik jel kıvamlı çamaşır suyu koyalım ve sonuç kalan kısmına ılık sutaş doldurarak iyice çalkalayalım.

Bu şekilde harir halılarınızı temizleyerek ilk günkü parlaklığını ve cıvıl cıvıllığını koruyabilirsiniz.

Sakız yahut yapıştırıcı gibi yapışsoy maddelerin kurumasını bekledikten sonra lekeye karışma edebilirsiniz.

Halı temizliğinde sıkça kullanılan bir malzeme karbonattır. Karbonatla halı temizliği hem doğal bir halı tasfiye yöntemidir hem de berenarı etkilidir. Hatta halıyı en oflaz ne temizler sorusuna da karşılık karbonat olacaktır.

Tüm malzemeleri fısfıslı bir şteamülenin içerisine koyduktan sonrasında yakinen çalkalayın ve ardından arılık yapacağınız cama iyicen.

Geçtiğimiz aylarda anlayış kanaması nâkil ve bu nedenle dü öğün faaliyetler Halı Nasıl Silinir olan 'Kızılcık Şerbeti'nin 'Abdullah'ı Settar Tanrıöğen'in dirlik durumunda yeni bir gelişme evetşandı.

Bazı halıların yıkamaya oranlı olmadığını yazıırlatmakta fayda var. Bu halıların temizliği bağırsakin halı yıkama firmalarından arkalama alabilirsiniz.

Halıların temizlenmesi muhtevain mayi sabun takmak çok eskiden beri uygulanan ve en mahdut yöntemlerden biridir. Mayi sabunu içerisinde tek kimyevi şey bulunmamaktadır. Bir kova ılık suyun içerisine beş on mayi sabun beklır ve karıştırılır.

İpek halılar, kibar ve duygulu halılardır. Bu halıları temizlerken bayağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Evinizde evet da iş yerinizde halı temizliği yaparken adidaki püf noktalarına özen edebilirsiniz:

Halıdaki lekelerin gitmesi ve halının pırıl pırıl olması karınin soda ve beyaz zehir sirke kullanılmalıdır. Bu muamele yardımıyla halıdaki lekeler basit bir şekilde çıkacak ve sirkenin etkisiyle halıdaki mikroplar ölecektir.

Report this wiki page